Šokoladiniai keksiukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

minkštas sviestas: 125 gramų
cukrus: 125 gramų
kiaušiniai: 3
miltai: 150 gramų
kepimo milteliai: 1/2 arbatinio šaukšto
druska: žiupsnelis
tarkuotas juodasis šokoladas: 65 gramai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sviestą išplakime su cukrumi iki baltumo. Po vieną sudėkime kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakime. Tada persijokime miltus su kepimo milteliais ir atsargiai įmaišykime į kiaušinių masę. Įmaišykime ir tarkuotą šokoladą.
2
Tuomet įkaitinkime orkaitę iki laipsnių temperatūros. Pasiruoškime keksiukų formelių (patepkime riebalais ar išklokime popierinėmis formelėmis). Supilstykime tešlą į formeles. Kepkime maždaug - minučių.
3
Galiausiai jau iškepusius išimkime iš formelių ir ataušinkime ant grotelių. Ataušusius pabarstykime cukraus pudra ir valgykime!