Šokoladinis pyragas tirpstantis burnoje

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

juodasis šokoladas: 200 gramų
sviestas: 180 gramų
cukrus: 200 gramų
kiaušiniai: 4m
miltai: 130 gramų
kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
kakavos milteliai: 30 gramų
riešutų kremas: 100 gramų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pradžioje šokoladą ištirpinkime su sviestu. Tuomet įmuškime kiaušinius po vieną, įmaišykime cukrų, miltus, kepimo miltelius bei kakavą. Po to sukrėskime tešlą į keturkampę kepimo formą ( x cm), pradžioje ją išklokime kepimo popieriumi.
2
Toliau viršų aptepkime riešutų kremu, šakute nupieškime marmuro raštą. Kepkime pyragą maždaug minučių laipsnių temperatūroje. Galiausiai atvėsusį supjaustykite kvadratėliais ir tiekime ant stalo.