trupiniams: |
300 gramų miltų |
200 gramų sviesto |
100 gramų cukraus |
varškės sluoksniui: |
600 gramų pusriebės varškės (arba kreminės - ją galima pasigaminti iš 2 l šaldyto šaltibarščių kefyro) |
3-4 šaukštų riebios grietinės (nebūtina) |
3 didelių kiaušinių |
200 gramų cukraus |
vanilinio cukraus |
obuolių sluoksniui: |
1 kilogramo obuolių |
2 šaukštų rudojo cukraus (gerai ir baltas) cinamono 2/3 trupinių naudojama pyrago padui, o 1/3 bus užbarstyta ant viršaus |
Viršutiniams trupinėliams dar papildomai reikės: |
2 šaukštų rudojo cukraus (gerai ir baltas) |
1 šaukšto cinamono. |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.