Varškės sausainiai su kakava

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

varškė: 360 gramų (2 pakeliai)
margarinas: 250 gramų (skirtas kepiniams)
miltai: 300 gramų
kepimo milteliai: 1 valgomasis šaukštas
druska: žiupsnelis
cukrus: ~5 valgomieji šaukštai
kakava: 2 valgomieji šaukštai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kambario temperatūros margariną ištrinkime su varške. Sudėkime miltus, kepimo miltelius, druską bei suminkykime tešlą. Ją maždaug valandai dėkime į šaldytuvą.
2
Tuomet stalą arba tiesiog labai didelę pjaustymo lentelę pabarstykime miltais. Imkime dalį tešlos, plonai iškočiokime bei stiklinės pagalba išspauskime gražius apskritimus.
3
Tada lėkštėje sumaišykime cukrų bei kakavą. Vieną apskritimo pusę dėkime į cukraus bei kakavos mišinį, gerai paspauskime, kad ji visa pasidengtų saldžiu mišiniu. Tuomet tą patį pakartokime ir su kita puse. Po to apskritimą lenkime per pusę bei dar kartą per pusę.
4
Galiausiai sausainius išdėliokime į kepimo popieriumi išklotą skardą bei kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje kažkur - minučių. Galime ragauti. Skanaus!