Vištiena aštrių patiekalų mėgėjams

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingridientai

Padažui:
Ryžių actas, 3 v.š.
Rudasis cukrus, 2 v.š.
Pomidorų padažas, 2 v.š.
Alyvuogių aliejus, 2 v.š.
Baltas vynas, 2 v.š.
Sojos padažas, 1 v.š.
Čili pasta, 1 v.š.
Sezamų aliejus, 1 v.š.
Česnakai, 4 skilt.
Marinatui:
Sojos padažas, 1 v.š.
Baltas vynas, 1 v.š.
Rudasis cukrus, 1 v.š.
Svogūnų laiškai, 2 vnt.
Vištienai:
Vištienos krūtinėlės filė, 500 gr.
Cukinija, 2 vnt.
Raudona paprika, 1 vnt.
Jelapenai, 1 vnt.
Žemės riešutai, 1 sauj.
Ryžiai, 3 stikl.
Vištienos sultinys, 0,5 stikl.
Svogūnų laiškai, 0,2 stikl.
Vanduo, 2 v.š.
Krakmolas, 1 v.š.
Pipirai, 1 žiups.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
ADSENCE HERE

Gaminimo eiga

1
Supjaustykite vištieną kubeliais ir sumaišykite su marinatui skirtais produktais. Palikite vienai valandai šaldytuve.
2
Supjaustykite cukiniją taip, kaip pavaizduota - iš pradžių per pusę, tuomet trikampėliais. Taip pat supjaustykite ir papriką.
3
Supjaustykite jelapeną kartu su sėklomis.
4
Sumaišykite padažą.
5
Išmaišykite krakmolą su 2 šaukštais vandens (vandens gali būti ir daugiau).
6
Įkaitinkite aliejų, o jam įkaitus, į keptuvę sudėkite vištieną. Maišydami kepkite vištieną, kol gražiai parus. Tai turėtų užtrukti apie 3 minutes.
7
Sudėkite daržoves. Kepkite 2 minutes. Visa tai darykite ant didelės ugnies.
8
Supilkite vištienos sultinį. Jam užvirus, supilkite paruoštą padažą.
9
Kepkite tol, kol daržovės suminkštės.
10
Joms suminkštėjus, supilkite krakmolą.
11
Visą laiką maišykite, nes jis greitai tirštės. Turėtų užtekti vienos minutės.
12
Sudėkite sūdytus kepintus žemės riešutus, smulkintus svogūnų laiškus.