Padažui: |
Ryžių actas, 3 v.š. |
Rudasis cukrus, 2 v.š. |
Pomidorų padažas, 2 v.š. |
Alyvuogių aliejus, 2 v.š. |
Baltas vynas, 2 v.š. |
Sojos padažas, 1 v.š. |
Čili pasta, 1 v.š. |
Sezamų aliejus, 1 v.š. |
Česnakai, 4 skilt. |
Marinatui: |
Sojos padažas, 1 v.š. |
Baltas vynas, 1 v.š. |
Rudasis cukrus, 1 v.š. |
Svogūnų laiškai, 2 vnt. |
Vištienai: |
Vištienos krūtinėlės filė, 500 gr. |
Cukinija, 2 vnt. |
Raudona paprika, 1 vnt. |
Jelapenai, 1 vnt. |
Žemės riešutai, 1 sauj. |
Ryžiai, 3 stikl. |
Vištienos sultinys, 0,5 stikl. |
Svogūnų laiškai, 0,2 stikl. |
Vanduo, 2 v.š. |
Krakmolas, 1 v.š. |
Pipirai, 1 žiups. |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.