Vištienos salotos su riešutais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

vištienos filė be odelės: 100 gramų
anakardžiai ir migdolų riešutai: 1 sauja
žalios vynuogės be kauliukų: 1 sauja
saldžios geltonosios paprikos: 1
tarkuotas imbieras: 1 žiupsnelis
įvairūs salotų lapai
baltieji pipirai
alyvuogių aliejus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausiai vištieną nuplauname, supjaustome gabalėliais, gerai įtriname paukštienos prieskoniais. Apkepame iš visų pusių orkaitėje arba keptuvėje be riebalų. Riešutus maždaug - minučių paskrudiname.
2
Tuomet salotas nuplauname, suplėšome, sudedame į lėkštę, greta sumetame juostelėmis supjaustytas paprikas. Tada vynuoges perpjauname pusiau, sudedame ant salotų, užmetame skrudintų riešutų. Įberiame baltojo pipiro, imbiero bei gerai išmaišome. Galiausiai sumetame gabalėlius vištienos, užpilame alyvuogių aliejaus, šiek tiek pamaišiusios patiekiame. Tikras skanumėlis!