Viename inde išplakame kiaušinius, tirpintą sviestą ir pieną. Kitame didesniame dubenyje miltus maišome su druska, kepimo milteliais. Į miltus supilame skystąją dalį. Viską gerai išmaišome iki vientisos tąsios masės. Sumalame žuvies filė ir svogūną, pakepiname. Sutarkuojame fermentinį sūrį, susmulkiname krapus ir petražoles.
2
Į tešlą sudedame krapus ir žiupsnelį tarkuoto sūrio, viską išmaišome iki vientisos masės.
3
Kepimo formeles sutepame aliejumi, dedame tešlą, užpildant formelės. Su valgomuoju šaukštu dedame, įspausdami apkepintos žuvies su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis. Viršų uždengiame tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame C įkaitintoje orkaitėje – min. Kepimo laikas priklauso nuo formelių dydžio. Į stalą teikiame su daržovėmis ir mūsų naminiais pagardais, pomidorų padažu ir naminiu majonezu. Skanaus.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.