Aprašymas
Ačiū, mielieji, už bendrystę! Ačiū, kad esate kartu, kad skaitote ir domitės
Kaip gi Kalėdos be anties? Man - niekaip
Šį kartą mes ją gaminome kitaip, nei įprasta. Daniškos virtuvės įkvėpti, pirmą kartą gaminome karamelizuotas bulves, kurias danai valgo su antiena. Buvo labai įdomu, koks bus skonis ir žinote ką? Jis mane sužavėjo! Tobulai tinka prie paukštienos! O trešnių padažas visiems nunešė stogą. Panašu, kad trešnių (arba vyšnių) pagardo kitais metais gaminsiu dar daugiau
Pačios sugrybauti baravykai, anties krūtinėlė - tobuli kalėdiniai pietūs "Antiena su karamelizuotomis bulvėmis"
Trešnių padažas
Į prikaistuvį įpyliau 4 samčius antienos sultinio, 4 v.š naminio trešnių pagardo, kuriame yra česnako, žolelių ir kitų gerų dalykų, tuomet kaitinau, kol skysčio kiek nugaravo. Ragaujam! Dar įbėriau druskos ir pipirų ir sutirštinau tirštikliu.
Svieste apkepiau šaldytus baravykus ir šparagines pupeles, pagardinau druska ir pipirais.
Dar kartą pasidžiaugiau, kad šaldiklyje, rūsyje turiu puikių paruoštukų
Kalėdiniai pietūs sužavėjo ir mūsų mylimus draugus
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.