Apelsinų pyragas su tropiniu padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Idealus vakarėliams ir draugų susibūrimams. Geriausia dalis ta, jog šį pyragą galite paruošti per 15 minučių.

Ingredientai

1/4 puodelio trintų kokoso riešutų
300 g kūrybiškų, gurmaniškų ir tropinių "smoothie" kubelių
2 šaukšteliai cukraus pudros
2 šaukšteliai "Cointreau" likerio
550 g apelsininių pyragų padų
2/3 šaukštelio tiršto kremo
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Suberkite riešutus tolygiai į sausą keptuvę ir kepkite kartais pamaišydami ant vidutinės ugnies maždaug 1-2 minutes arba kol pasieks aukso spalvą. Suberkite į lėkštę, kad atšaltų.
2
Sudėkite "smoothie" kubelius į mažą puodą, taip pat supilkite cukraus pudrą ir "Cointreau". Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps ir paliks vientisas, kartas nuo karto pamaišykite.
3
Supjaustykite pyrago pagrindą prieš patiekdami. Pašlakstykite su padažu ir patiekite su grietinėle.
4
Ant viršaus užbarstykite kokoso masės. Skanaus.