Aštrūs svogūnų žiedai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

svogūno galvų: 3 (didelių:
miltų: 1 stiklinės
alaus: 1 stiklinės
maltųjų aitriųjų pipirų: 1/2 arbatinio šaukštelio
druskos: 1/2 arbatinio šaukštelio
aliejaus: kepimui
aitriųjų pipirų: pabarstymui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje užmaišome tešlą apvoliojimui. Suberiame į dubenėlį miltus, druską bei aitriųjų pipirų miltukus. Palaipsniui maišydami supilame alų, kol pasidarys vientisa masė.
2
Tuomet nulupame svogūnus, juos supjaustome centimetro storio žiedais bei pamirkome tešloje.
3
Galiausiai įkaitiname keptuvėje augalinį aliejų, jame apkepame tešloje išvoliotus svogūnų žiedus, kol šie pasidarys šviesiai gintarinės spalvos. Iškepusius žiedus sudedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius. Tada pabarstome maltais aitriaisiais pipirais. Tikras skanumėlis!