Avinžirnių kotletukai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šis patiekalas itin tiks žmonėms, kurie rūpinasi savo sveikata ir valgo sveiką bei kokybišką maistą. Nors šiam patiekalui nereikia daug ingridientų, jis gali puikiai tikti Jūsų pietums - išbandykite!

Ingredientai

250 g avinžirnių
2 kiaušiniai
Šiek tiek svogūno, česnakų, žolelių prieskonių (pagal skonį)
(Taip pat galima paįvairinti gaminant su morkomis, cukinijomis ar kitomis tinkančiomis ir JUms patinkančiomis daržovėmis)
Aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Prieš gaminant, visai dienai užmerkti ir išbrinkinti avinžirnius.
2
Avinžirnius virti apie 1 valandą.
3
Supjaustyti svogūnus, česnakus, ir kitas daržoves (jeigu jas naudosite) ir troškinti.
4
Išvirtus avinžirnius sutrinti. Į jų masę sudėti troškintas daržoves, kiaušinius. Viską išmaišyti.
5
Iš gautos masės formuoti kotletukus.
6
Kepti keptuvėje. Taip pat galima kepti ir orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.