Balandėliai su grikiais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Siūlome paragauti netradicinių balandėlių, kur vietoje mėsos naudosime grikius. Šis patiekalas puikiai tiks vegetarams ir metantiems svorį.

Ingridientai

Kopūstas
200 g. grikių
1 morka
1 svogūnas
3-4 koncervuoti pomidorai
Česnakas, druska, pipiras, muskato riešutai pagal skonį
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Kopūsta idedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nuimame lapus
2
Išverdame grikius
3
Smulkiai sutarkuokite morką ir apkepiname kartu su svogūnais, česnakais. Kepkite, kol svogūnai gražiai pagels
4
Apkeptas morkas ir svogūnus sumaišykite su grikiais, pagardinkite druska, pipirais, muskatu, čiobreliais.
5
Padarykite balandėlius t.y suvyniokite pakepintas daržovės su grikiais į kopūstų lapus
6
Ant viršaus uždėkite smulkintų koncervuotų pomidorų
7
Troškinkite uždengus dangtį apie 30 min.