Balandėliai su triušiena ir keptais pomidorais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

360 g maltos triušienos
6 viršutinių kinietiško kopūsto lapų
120 g ryžių
80 g sūrio
svogūno (į mėsą ir padažui)
2-3 skiltelių česnako
čili (pagal skonį)
40 g sviesto
100 g pievagrybių
200 g grietinėlės
40 g grietinės
3-4 pomidorų
100 g sultinio
druskos
maltų juodųjų pipirų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Smulkiai supjaustome svogūnus, dalį svogūnų pakepiname aliejuje ir sviesto mišinyje. Išverdame ryžius. Sumaišome mėsą, ryžius, tarkuotą sūrį, pakepintus svogūnus, dedame druskos ir pipirus.
2
Kopūsto lapo kietąją dalį nupjauname, pilame verdančio vandens ir palaikome - sekundžių. Ištraukus nardiname į šaltą vandenį. Ant kopūsto lapų dedame mėsos kukulius ir susukame.
3
Supjaustome grybus, pakepiname aliejaus bei sviesto mišinyje. Ten pat sudedame ir pakepiname svogūnus.
4
Įpilame sultinio, dedame druskos ir pipirų, užverdame, Keptuvėje iš abiejų pusių apkepiname balandėlius, juos dedame į troškinimo puodą su padažu ir troškinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie - min. Supilame grietinėlę, troškinkite min. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome grietinę. Sudedame pomidorus, čili, barstome druskos ir pipirų, šauname į orkaitę temperatūroje min.
5
Į dubenėlį sudedame balandėlius, užpilame padažu ir papuošiame keptais pomidorais bei žalumynais. Pirštelius laižysite.