Puikus patiekalas mėgstantiems žuvį. Patiks ir jūsų mažyliams, nors jie ir nemėgsta žuvies.
Ingredientai
miltai: 100 g
vanduo: 1/2 stiklinės
pienas: 1/2 stiklinės
konservuoti kukurūzai: mažas indelis
kiaušiniai: 1
kepimo milteliai: 1 šaukštelis
Špinatai: 100 g (švieži)
rūkyta žuvis: 200 g
grietinė: 150 ml
druska
aliejus: kepti
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Miltus persijokite su kepimo milteliais, pilkite vandenį, pieną, įmuškite kiaušinį, gardinkite druska ir gerai išmaišykite. Turi išeiti vidutinio tirštumo blynų tešla.
2
Į ją įmaišykite nuvarvintus kukurūzus ir susmulkintus špinatus.
3
30 minučių tešlą palaikykite šaldytuve.
4
Paskui įkaitintame aliejuje iškepkite blynus.
5
Žuvį nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite juostelėmis.
6
Po gabalėlį dėkite ant kiekvieno blynelio. Gardinkite grietine.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.