Rozmarinas, ilgos šakelės - 5 g (galima ir džiovintą naudoti)
Varškė 9 proc 200 g
Petražolės 1 pundelis
Krapai 1 pundelis.
Česnakas 2 skiltelės
Agurkas 1 vnt.
Jogurtinė grietinė (10%) 150 ml.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Bulves gerai nuplauti ir išvirti (bet nepervirti, jos dar turėtų būti šiek tiek kietokos). Atvėsusias bulves perpjauti pusiau, ant kiekvienos uždėti rozmarino šakelę ir apvynioti plonai supjaustyta rūkyta šonine. Kepti min. C temp.
2
Kol bulvės kepa, pasigaminu padažą. Varškę ištrinti su jogurtine grietine (blenderio pagalba). Sudėti susmulkintą česnako skiltelę (jei mažos dedu skilteles) ir susmulkintas petražoles bei krapus.
3
Viską dar trumpai išsukti su blenderiu. Agurką nulupti, supjaustyti kiek galima mažesniais kubeliais, apibarstyti druska ir suberti į varškės masę, išmaišyti ir galite valgyti su karštomis bulvėmis.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.