Pirmiausia sūrį sutarkuojame vidutinio stambumo tarka. Kumpį, kietai išvirtus kiaušinius, svogūną bei petražoles ganėtinai smulkiai supjaustome. Vietoje kumpio galime panaudoti dešrą arba dešreles.
2
Tuomet bulves išverdame su lupenomis, nulupame bei sumalame mėsmale arba sutriname su plaktuvu. Galime pakeisti proporcijas: mažiau kiaušinių, daugiau bulvių arba panašiai. Rezultatas - vis tiek bus labai skanu.
3
Tada kumpį, kiaušinius, svogūną, sūrį bei petražoles sudedame į bulvių košę, įmušame du kiaušinius, įberiame druskos pagal skonį bei gerai išmaišome.
4
Galiausiai iš šios masės formuojame kotletukus, apvoliojame džiuvėsėliuose bei apkepame keptuvėje (atsargiai verčiame, kad nesugriūtų). Kotletukai bus labai švelnaus skonio. Mėgaujamės!
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.