Čeburekai su varškės įdaru

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Išmėginome naują patiekalą, kuris puikiai tinka tiek visavalgiams, tiek vegetarams. Tai sveiki, maistingi ir labai skanūs bei sotūs čeburekai su varškės įdaru. Gaivus ir pavasariu kvepiantis varškės įdaras, traški pilnagrūdė tortilija ir šviežios daržovės ir čeburekai tiesiog puikūs!

Ingridientai

4 tortilijos
350 g varškės
3 kietai virti kiaušiniai
Pundelis svogūnų laiškų
Graikiškas jogurtas
Druska, pipirai, vegeta
Šiek tiek aliejaus kepimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenį sutrinti varškę, smulkiai supjaustyti kietai virtus kiaušinius ir svogūno laiškus, pagardinti prieskoniais, išmaišyti.
2
Sudėti graikišką jogurtą (jo kiekis priklauso nuo to, kokios masės konsistencijos norite. Geriau, kad masė būtų tirštesnė).
3
Į tortilijas dėti įdaro, tortilijų kraštus patepti vandeniu ir paspausti šakute, kad kepant įdaras neišbėgtų.
4
Kepti įkaitintoje su aliejumi keptuvėje, kol gražiai apskrus.