Chinkaliai su vištiena

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Sekmadienio pietūs.. Nežinau kaip pavadinti šį patiekalą, gal kas sugalvos gražų pavadinimą. Lai būna plikytos tešlos ir vištienos faršo šulinėliai. Bet šeimyną nustebinau ir vyras prašė pakartojimo. Galima valgyti vienus su troškintomis daržovėmis, gal kam patinka su grietine, mes dar pasikepinome šoninės spirgučių su svogūniuku ir pagardinome ir kaip garnyrą prie jų atsidarėm žiemai vakuotų daržovių asorti mišrainės, čia jau fantazijos reikalas.

Ingredientai

TEŠLA:
250 g. miltų
150 ml virinto vandens ir pusė a.šaukštelio druskos.
Kiaušinis vienas
ĮDARAS:
500 g. vištienos faršo
Svogūnas vienas
Pusė nedidelės cukinijos
druska, pipirai
mėgiami prieskoniai
3 skiltelės česnako..
Aš dar dėjau truputį tarkuotos morkos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Dar reiks poros svogūnų ir didelės morkos ir svogūnų laiškų užbarstymui, prieš baigiant troškintis.
2
Supili miltus, dedi druską, užplikai verdančiu vandeniu, maišai šaukštu, kai pravėsta įmuši kiaušinį ir išminkai tešlą.
3
Tešlai duodi pailsėti 15-20 min., tada dalini į 10-11 lygių dalių ir pavolioji miltuose, as pirštais išminkiau apvalų paplotėlį dėjau į mažą dubenėlį jį, kaip foto, dėjau paruoštą faršą ir formavau šulinėlius..
4
Dar gilesnėje keptuvėje pasikepiau smulkintų svogūnų ir tarkuotos morkos ant aliejaus, tada ant jų dėjau suformuotus šulinėlius užpyliau verdančiu vandeniu, kad beveik apsemtų ir viriau-troškinau ant silpnos ugnies 20 min... Ir skanaus.