Aprašymas
Sekmadieniui - pietūs pagal Eyvind Hellstrøm. E. Hellstrøm - senosios kartos vienas nuostabiausių norvegų virtuvės šefų, prancūzų virtuvės žinovas. Jis dirbo ne viename Prancūzijos restorane, turinčiame Michelin žvaigždučių. Pastaruosius keletą metų jis veda daug kulinarinių projektų televizijoje. Žiūrėti, kaip šis šefas gamina - tikra meditacija! Paprasti, bet geros kokybės deriniai, greitai paruošiami patiekalai, prabangos pojūtis net ir gaminant iš nebrangių produktų. Štai kas yra E. Hellstrøm! Mes šiandien ruošiame ėrieną su daržovėmis pagal mūsų vieną mylimiausių virtuvės šefų. Receptas šiek tiek pakeistas pagal turimus produktus. Ėriena su daržovėmis ir pomidorų padažu Bulvės, kurių šefo recepte nebuvo, ruošiamos pradžioje (Hellstrøm naudojo avinžirnius daržovėse, kurių mes nenaudojome).
Esu labai patenkinta rezultatu! Stebint, kaip Hellstrøm gamina, viskas atrodo paprasta. Bet labai svarbu nepervirti, neperkepti, neprisigalvoti keistų derinių kokybiškam produktui. Ir, žinoma, pajausti. O pajautimas ateina su patirtim. Niekas negimė mokėdamas.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.