Guliašas su pupelėmis ir paprikomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

1-2 šaukštų aliejaus;
450 g kiaulienos arba jautienos (naudojau kiaulienos kumpį);
žiupsnio druskos;
šiek tiek pipirų (naudojau keturių rūšių pipirų malūnėlį);
1 didelio svogūno (~150 g);
1 geltonosios paprikos (~200 g);
1 indelio konservuotų pupelių (~220 g; naudojau pusę baltųjų ir pusę raudonųjų);
200 g pomidorų padažo;
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia kubeliais arba juostelėmis pjaustytą mėsą kepiname įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant ganėtinai stiprios ugnies kol mėsytė gražiai apskrus, kažkur minutes. Kartais pamaišome. Pabarstome druskyte bei pipiriukais.
2
Tada kol mėsa kepa, susmulkiname svogūną bei gabalėliais supjaustome papriką. Sudedame į keptuvę su apkepta mėsa. Ugnį sumažiname iki minimalios bei viską kepiname dar apie minutes.
3
Tuomet įdedame konservuotas pupeles, pomidorų padažo bei troškiname dar kokias minutes.
4
Galiausiai patiekiame su mėgstamu garnyru. Ypatingai tinka su skaniai paruošta bulvių koše. Ragaujam!