Aprašymas
Jautienos steikas - kaip teisingai jį iškepti? Atsakymų rasite daug, tačiau geriausiai vadovaukitės nuojauta ir tuo kas patinka būtent jums. Jeigu mėgstate gerai keptą mėsa, nėra nieko blogo pakepti jautienos steiką ilgiau negu 3 minutes ant kiekvienos pusės. Svarbu, kad patiekalas džiugintu jus. Čia pateikiame paprastą būdą gerai iškepti jautienos steiką keptuvėje su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus. Prieskoniams užtenka druskos ir pipirų, nes
jautienos išpjovos mėsa iš savęs yra puikaus skonio.
Nepamirškite, kad vidutiniškai kepamo steiko vidinė temperatūra turi pasiekti 54°C laipsnius.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.