pusės citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos žievelės,
3 v.šaukštus želatinos,
Citrininės žele,
Braškių.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Sausainius sumalame, sukapojame migdolus. Sviestą ištirpiname, sumaišome su sausainiais. Viską gerai išmaišome ir dedame į tortinę, gerai paspaudžiant. Ant viršaus pridedame per pusę perpjautų braškių.
2
Maltą varškę, jogurtą, cukrų, vanilinį cukrų, citrinos sultis ir žievelę gerai išmaišome. Pilame brinkintą želatiną ir vėl atsargiai išmaišome. Viską pilame ant sustingusio sausainių pagrindo. Vėl dedame braškių eilučių, pabarstom šokoladiniais pabarstukais, užpilame atvėsusia citrinine žele ir einame "kepti" šaldytuvan.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.