Kaip sunokinti bananus

kaip sunokinti bananus

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Tikriausiai pastebėjote, kad parduotuvėje ne visuomet pavyksta rasti prinokusių bananų. Kai kurie receptai reikalauja tvirtesnių bananų, tačiau žaliems kokteiliams ir įvairiems desertams kur kas labiau tinka gerai prinokę bananai. Gera žinia ta, kad bananų nokinimą namuose galima pagreitinti NET KELIAIS BŪDAIS! Viskas yra gana elementaru, nes patys bananai išskiria eteno dujas, kurios yra natūrali nokinimo medžiaga. Bananus uždarius aplinkoje, kurioje etenas yra koncentruotas, galima pagreitinti nokimo procesą. Mikrobangų krosnelės metodas: Šis metodas dažniausiai nerekomenduojamas, tačiau jei jums reikia greitai prinokusių bananų, galite jį išbandyti. Neluptus bananus subadykite šakute. Mikrobangų krosnelėje ant vidutinio stiprumo ugnies bananus šildykite nuo 30 sekundžių iki 2 minučių, reguliariai tikrindami, kad bananai neperkaistų. Atkreipkite dėmesį, kad mikrobangų krosnelė gali turėti įtakos bananų tekstūrai ir skoniui.

Ingredientai

Neprinokę bananai (žali)
Obuolys
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bananus uždarius aplinkoje, kurioje etenas yra koncentruotas, galima pagreitinti nokimo procesą.