Karameliniai pyragaičiai

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

miltai: 225 gramai
cukrus: 75 gramai
sviestas: 200 gramų
juodasis šokoladas: 350 gramų
Karamelei:
sviestas: 175 gramai
cukrus: 175 gramai
šviesus medus: 100 gramų
kondensuotas pienas: 400 gramų
vanilės ekstraktas: 1 šaukštelis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia įkaitinkime orkaitę iki laipsnių temperatūros. Kepimo formą išklokime sviestiniu popieriumi. Tuomet sumaišykime miltus su cukrumi, suberkime susidariusius gumulėlius į išklotą kepimo formą ir paskirstykime tolygiu sluoksniu. Pabadykime paviršių su šakute ir maždaug -ai minučių įdėkime į šaldytuvą. Paskui dar minučių kepkime orkaitėje, kol švelniai paskrus.
2
Po to produktus karamelei (išskyrus vanilę) sumaišykime puode, pakaitinkime, kol ištirps cukrus. Kai užvirs, pakaitinkime dar apie minučių, kol masė įgaus karamelės spalvą. Supilkime vanilę ir užpilkime masę ant trupinių formoje. Palikime atvėsti kambario temperatūroje.
3
Įstatytame į karštą vandenį inde ištirpinkime šokoladą ir sviestą, užliekime ant karamelės ir palikime atvėsti kambario temperatūroje, paskui įstatykime į šaldytuvą.
4
Galiausiai supjaustykime kvadratiniais pyragėliais ir galime patiekti ant stalo. Ragaujam:)