Kasdienės bulvės su dešrelėmis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Itin lengvas ir skanus patiekalas.

Ingredientai

8 vidutinio dydžio bulvės,
8 dešrelės - supjaustytos skridinėliais,
2 svogūnai - sukapoti,
4 rūgštoki obuoliai - supjaustyti nedideliais gabalėliais,
400 ml daržovių sultinio,
2 šaukšteliai paprikos pastos,
1 šaukštelis džiovinto mairūno,
druskos, šviežiai maltų pipirų.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Bulves išvirkite su lupena (arba panaudokite anksčiau išvirtas), nulupkite, supjaustykite kubeliais.
2
Dešreles ant nestiprios liepsnos pašildykite keptuvėje, suberkite svogūnus, obuolius, bulves ir maišydami po 10 min. pakepinkite, kol gražiai parus.
3
Sultinį sumaišykite su paprikų pasta ir mairūnu, supilkite į keptuvę ir maišydami pavirkite, kol sutirštės.
4
Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir sudėkite į lėkštes.
5
Jei tik turite, pabarstykite mairūnų, petražolių ar bazilikų lapeliais.