Kaspinėliai su aguonomis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Puikus desertas visoms progoms.

Ingredientai

200 g figūrinių makaronų (kaspinėlių),
4 šaukštai razinų be kauliukų,
4 šaukštai apelsinų likerio,
4 šaukštai aguonų,
150 g sviesto,
3 šaukštai tarkuotų apelsinų žievelių,
3 šaukštai cukraus,
2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
pusė šaukštelio cinamono,
šaukštas cukraus pudros.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Išvirkite makaronus šiek tiek pasūdytame vandenyje, perkoškite per sietelį ir dar palaikykite, kol išbėgs visas vanduo.
2
Švarias, nusausintas razinas užpilkite likeriu ir apie 30 min. palaikykite, kol įsigers.
3
Sumaišykite aguonas su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir apelsinų žievelėmis.
4
Puode išlydykite sviestą, sudėkite aguonų ir cukraus mišinį, išmaišykite, sudėkite makaronus ir dar kartą atsargiai viską išmaišykite.
5
Desertą išdėliokite į serviravimo indelius ir pabarstykite cukraus pudra.
6
Galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą.