Pirmiausia pieną bei kiaušinius supilame į gilų dubenį bei išplakame su plakikliu. Suberiame maltą muskatą bei miltus. Dar kartą gerai išplakame, kad masė būtų vientisa. Tada susmulkiname bazilikų lapelius bei suberiame į tešlą. Smulkiai supjaustome svogūną bei česnako skilteles, stambiai sutarkuojame cukinijas.
2
Tada stambiai sutarkuojame sūrį. Kai cukinijos nėra peraugusios ir jų odelė dar minkšta, jų nulupti nereikia. Įkaitintame aliejuje apkepame česnakus, svogūnus bei tarkuotą cukiniją.
3
Viską gerai apkepame, kol daržovės suminkštėj, tai užtrunka maždau minutes. Tada keksiukų formeles patepame aliejumi.
4
Po to į kiekvieną keksiukų formelę dedame truputį tarkuoto sūrio, vieną šaukštą apkeptų daržovių bei viską užpilame pasiruošta keksiukų tešla. Tešlos pilame iki kiekvienos formelės viršaus. Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minutes. Kepdami keksiukai gražiai pakils.
5
Galiausiai vėsdami keksiukai nusileis, bet valgant vis tiek bus purūs bei minkštučiai. Labai didelis skanėstas! :)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.