Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Švelni ir nuostabaus skonio kepinta jautiena su imbieru, svogūnų laiškais ir austrių padažu.

Ingredientai

1/4 puodelio daržovių aliejaus
500 g plonai supjaustyto jautienos kepsnio
2 plonai supjaustytos česnako skiltelės
1 valgomasis šaukštas sutrinto imbiero
1/3 puodelio džiovintų vyšnių
2 valgomieji šaukštai austrių padažo
2 valgomieji šaukštai lengvo sojų padažo
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 svogūnas, per pjautas per pusę ir plonai supjaustytas
4 svogūnų laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabalėliais
Virti ryžiai arba makaronai patiekimui
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Įkaitinkite pusę aliejaus keptuvėje ant didelės liepsnos. Pakepinkite jautieną minutes, kol paruduos. Išimkite jautieną. Įkaitinkite likusį aliejų toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite svogūnus minutes, kol suminkštės.
2
Sudėkite svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą ir kepkite minutes kol skaniai pakvips. Sumaišykite visus likusius ingredientus ir sudėkite ant jautienos ir pakepinkite minutę, kol padažas šiek tiek sutirštės.
3
Patiekite jautieną su virtais ryžiais arba makaronais.