Keptas sushi (receptas)

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Šiandie su sesute ir krikštadukte gaminimo diena. Aš gaminau eklerus, o sesutė savo firminius karštus sušius. Ryžius plaunam kol bus skaidrus vanduo,tada verdam,svarbu nepervirti. Kitame puode verdame 2 šaukštus ryžių acto,1 š cukraus ir 1 a.š.druskos,verdame kol cukrus ir druska ištirps. Marinatą supilame į ryžius ir išmaišome. Kol visa tai verda pasiruošiam įdarą, o tai jau fantazijos vaisius pas mus buvo : 1.krevetės,paprika,agurkas,avokadas... 2.rūkyta vištiena (priedai tie patys) 3.krabų lazdelės... 4.ikrai... 5.lašiša... Tiesiam dumplį ant vyniojimo takelio,ant jo dedam ryžius,paliekam laisvą kraštelį suklijavomui. Tada tepam Philadelfia sūrį ir dedam įdarą. Susukam paspausdami kad būtų tvirti. Užsikaičiam aliejų,į vieną lėkštę įsiberiam miltų,į kitą džiuvėsėlius,į trečią užsimaišome tempūrą ,tai yra išplakti pora kiaušinių,pilti LEDINIO vandens,miltai ( tešla turi gautis kaip lietiniams) tik tešlos neperplakti. Susuktą sušį paniruojame į miltus,tada į tempūrą,vilgome į džiuvėsėlius ir dedame virti. Verdame kol gražiai apskrunda. Laaaaaabai skanu.

Ingredientai

krevetės
paprika
agurkas
avokadas
rūkyta vištiena
krabų lazdelės
ikrai
lašiša
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Ryžius plaunam kol bus skaidrus vanduo,tada verdam,svarbu nepervirti. Kitame puode verdame 2 šaukštus ryžių acto, 1 š cukraus ir 1 a.š.druskos,verdame kol cukrus ir druska ištirps. Marinatą supilame į ryžius ir išmaišome.
2
Kol visa tai verda pasiruošiam įdarą, o tai jau fantazijos vaisius pas mus buvo : 1.krevetės,paprika,agurkas,avokadas; 2.rūkyta vištiena (priedai tie patys); 3.krabų lazdelės; 4.ikrai; 5.lašiša
3
Tiesiam dumplį ant vyniojimo takelio, ant jo dedam ryžius,paliekam laisvą kraštelį suklijavomui. Tada tepam Philadelfia sūrį ir dedam įdarą. Susukam paspausdami kad būtų tvirti.
4
Užsikaičiam aliejų,į vieną lėkštę įsiberiam miltų, į kitą džiuvėsėlius, į trečią užsimaišome tempūrą, tai yra išplakti pora kiaušinių, pilti LEDINIO vandens, miltai (tešla turi gautis kaip lietiniams) tik tešlos neperplakti.
5
Susuktą sušį paniruojame į miltus, tada į tempūrą, vilgome į džiuvėsėlius ir dedame virti. Verdame kol gražiai apskrunda