Kepti baklažanai tešloje

  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Nu labai skaniai pavakarieniavau, nors valgau baklažaną tik viena namuose, nepatingėjau. Padažiukas: pusė pakelio varškės, agurkas smulkintas, tarkuota nemaža česnako skiltis, krapai, pieno ar kefyro paskystint, druska, pipirai/ Man labai labai skanu ir su cukinija, vištiena, krabų lazdelėm ar bet kokia balta žuvim.

Ingredientai

Baklažanai
miltai
vanduo
prieskoniai
alus
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Baklažaną supjaustau apie pusė cm griežiniais, dedu į koštuvą, gausiai druskos ir palieku pusvalandžiui, kad prarastų drėgmę.
2
Tada gerai išsausinu popieriniais rankšluoščiais.
3
Tešla: šaltas alus apie 200ml ir miltų, kad tešla būtų tiršta, druska, pipirai gausiai ir pusvalandžiui į šaldytuvą.
4
Kepu aliejuje, vid kaitroje, paskui būtinai ant popierinių rankšluoščių palieku nusiriebalint.