Kesadilijos su vištiena

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

tortilijos: 8
"Džiugo" sūris: kelios saujos (sutarkuotas)
puskietis "Olandų sūris: dubenėlis (sutarkuotas)
vištienos krūtinėlės: 1/2
svogūnai: 1 (nedidelis)
česnakai: kelios skiltelės
morkos: 1
pievagrybiai: 8
paprikos: 1/3 didesnės arba 1/2 mažesnės
salsos padažas: truputėlis
prieskoniai vištienai
Viduržemio jūros prieskonių mišinys
maltos saldžios paprikos
džiovintas bazilikas
aliejus
sviestas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pradžioje pasiruoškime įdarą. Svogūną, česnaką bei papriką supjaustykime nedideliais kubeliais, pievagrybius riekutėmis, stambiai sutarkuokime morką. Vištieną supjaustykime smulkiais gabalėliais bei apibarstykime prieskoniais.
2
Tuomet į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkime daržoves. Kai šios šiek tiek apkepa sudėkime ir vištieną. Kepinkime tol, kol išgaruoja iš vištienos išsisunkęs skystis.
3
Tada įkaitintoje keptuvėje išlydykime mažą riekutę sviesto. Dėkime tortiliją, paskrudkime maždaug - sekundžių bei apverskime. Ant tortilijos berkime sūrį, dėkime kelis šaukštus vištienos bei daržovių mišinio, kelis šaukštus salsos padažo bei perlenkime per pusę. Pažiūrėkime, kad abi perlenktos tortilijos pusės ganėtinai gerai apskrustų. Tą patį pakartokime ir su kitomis tortilijom.
4
Galiausiai iškepusias kesadilijas perpjaukime per pusę, dėkime į lėkštes bei skanaukime. Kesadilijos skanios ir ką tik iškeptos, ir jau atvėsusios.