Kiauliena kazane (Uzbekistanietiškas troškinys)

  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Uzbekistanietiškas troškinys. UZBEKISTANIETIŠKAS TROŠKINYS KAZANE "LAGHMAN" Kas turi kazaną tai žino, kad jame pagamintas maistas yra tikras gėris! Mes gaminom didesnę porciją, kadangi valgė 9 žmonės.

Ingredientai

1 kg kiaulienos, arba jautienos, arba avienos (iš tikro dedasi jautiena arba aviena, bet bandyta, gaunasi su visom mėsom skaniai)
400g svogūnų
200g baltieji ridikai
400g paprikos
2 galvos nuluptų česnakų
6 v.š pomidorų pastos
1.5 kg konservuotų trintų pomidorų
1.2kg bulvių
1.5l vandens
2 v.š cukraus
3 v.š kumino sėklų
3 v.š rozmarino prieskonių
Druska, pipirai
Šviežia kalendra
Citrina
4-5 pakeliai UDON makaronų
Ghe sviestas
Kas mėgsta aštriai tai gali įtraukti čili pipirą.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia visus ingridientus susipjaustome ir paruošiame troškinimui.
2
Paruošiame kazaną tiesioginiam kepimui. Įkaitinam ghe sviestą ir dalinimis apkepame mėsą, kad apskrustų. 3.Suberiam svogūnus ant mėso ir kepame, kol parus kartu su mėsa 4.Beriam ridiką ir šiek tiek apkepam. Tada dedam paprikas ir pamaišydami šiek tiek apkepam. Suberiam pusę viso kiekio česnakų, pomidorų pastą(aš naudojau naminį pomidorų padažą, bet tik dėl to, kad pamiršau paimti),trintus pomidorus ir išmaišom. Įdedam cukrų, kumino prieskonius ir rozmarino prieskonius. Išmaišom ir vis pamaišydami leidžiam porą minučių pasitroškinti.
3
Supilam verdanti vandenį. Išmaišom. Kazaną uždengiam. Kepsninę uždarom. Oro sklendes paliekam praviras minimaliai. Troškinam 30-40min.Kazaną atidarom. Patikrinam tirštumą. Turi būti vidutinis tirštumas, t.y. pusiau skystas.
4
Paragaujam ar ko netrūksta. Jei reikia dar pagardinam druska, pipirais, kitais prieskoniais. Jei pomidorai suteikė per daug rūgštumo, tai skonį subalansuojame įberdami dar cukraus.Suberiam bulves. Išmaišom. Uždarom kazaną. Uždarom kepsninę ir dar verdam kol bulvės taps minkštos.
5
Kol verda bulvės pasiruošiam makaronus pagal instrukciją
6
Pasiruošiam užbarstuką. Sviežios kalendros lapelius supjaustom smulkiai. Suberiam likusius smulkiai pjaustytus česnakus. Itarkuojam truputį citrinos odeles (tik išorę, be baltos dalies).
7
Kai bulvės jau minkštos, gamyba baigta. Į lėkštę dedam troškinį, dedam porciją makaronų. Upilam lagmano skysciu.
8
Pateikiam apiberdami pasiruoštu pabarstuku.SKANAUS!