Kiaulienos suktinukai su įvairiais įdarais

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

800g kiaulienos nugarinės
600g kiaulienos ir jautienos faršo (naminio)
1 kiaušinis
2 šaukštai grietinės
truputis druskos, pipirų
1 morka
1 svogūnas
truputį miltų aliejaus
Įdarams:
4 džiovinti grybai
2 džiovintos slyvos
2 gabalėliai fermentinio sūrio
2 virti kiaušinių tryniai
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nugarinę padalijame į dalis, plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.
2
Faršą pamaišome su pakeptais svogūnais, prieskoniais, įmušame kiaušinį, gerai išminkome ir daliname į dalis.
3
Į kiekvieną faršo dalį įdedame skirtingą įdarą, faršą apvyniojame nugarinės gabalėliais ir padarome gražius suktinukus.
4
Suktinukus apdengiame miltais ir pakepame keptuvėje su aliejumi.
5
Tada suktinukus sudedame į morkų griežinėliais išklotą puodą, užpilame vandens, įdedame šaukštus grietinės, įberiame prieskonių ir troškiname.
6
Patiekiame su bulvių koše, papuošiame ridikėliais, žiediniais kopūstais, įvairiais žalumynais.