Kivių šerbetas

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Vasarą populiarūs ne tik ledai, bet ir gaivusis šerbetas. Jei norisi atsigaivinti, atsivėsinti ir atgauti jėgas, neskubėkite į parduotuves ar ledų kioskelius. Puikų šerbetą galite paprastai pasigaminti ir namuose! Užtruksite vos kelias minutes!

Ingredientai

6 kiviai
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis medaus
30-40 g cukraus (pagal skonį)
Šiek tiek tarkuotos citrinos žievelės
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Nuluptus ir griežinėliais supjaustytus kivius užšaldyti.
2
Medų bei citrinos žievelę supilti į trintuvą, užpilti citrinos sultimis, suberti cukrų, viską sutrinti.
3
Kai kiviai užšals, juos suberti į trintuvę ir viską kartu sutrinti iki vientisos kreminės masės.
4
Šerbetą galima patiekti iš karto arba palaikyti šaldytuve ir tada skanauti.