Aprašymas
Pagal šį receptą pagaminama apie 12 kopūstų kotletų, kurių turėtų užtekti 4-6 asmenų šeimai. Kotletus geriausia patiekti karštus, iškart po to, kai jie iškepa. Juos galima patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba kaip garnyrą su pasirinktais padažais ar priedais.
Šie gardūs kopūstų kotletai yra puikus būdas į savo mitybos racioną įtraukti papildomų daržovių ir puiki alternatyva tradiciniams mėsos kukuliams. Jie kupini skonio ir tikrai patiks visiems šeimos nariams. Kopūstai ir svogūnai kotletams suteikia subtilaus, saldaus skonio, o džiūvėsėliai ir ryžiai - traškią tekstūrą. Petražolės suteikia gaivaus žolelių skonio, o druska ir pipirai išryškina visus kitus skonius.
Kad šie kopūstų kotletai būtų dar ypatingesni, juos galite patiekti su įvairiais padažais ar priedais. Galima rinktis marinara padažą, rančo padažą, tarkuotą parmezano sūrį arba citrinos sultis. Kopūstų kotletus taip pat galite patiekti su makaronais, ryžiais ar bulvėmis, kad jie taptų visaverčiu patiekalu.
Komentarai
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.