Krevečių, kukurūzų ir avokadų salotos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Krevečių, kukurūzų ir avokadų salotos

Ingredientai

225 g. smulkių makaronų
450 g. nevirtų luptų krevečių (kraujagysles ištraukite, o uodegėles palikite)
2 valg. šaukštai baltojo vyno arba obuolių acto
2-4 valg. šaukštai aitriųjų paprikų padažo
2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valg. šaukštas krienų padažo
225 g. nuvarvintų konservuotų saldžiųjų kukurūzų
60 g. plonais griežinėliais pjaustytų rdikėlių
2 plonais griežinėliais pjaustyti laiškiniai svogūnai
1 didelis luptas per pusę perpjautas mažais kubeliais pjaustytas avokadas
1 vidutinė trūkažolė (radicchio)
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
1. Makaronus išvirkite, likus 3 min. sudėkite krevetes. Nusunkite, nupilkite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite.
2
2. Dideliame dubenyje užpilui suplakite actą, aitriųjų paprikų padažą. Sukrėskite makaronus ir krevetes, tada pamažu įmaišykite kukurūzus, ridikėlius, laiškinius svogūnus ir avokadą.
3
3. Ant didelio dubenio krašto išdėliokite trūkažolės lapus, į vidurį sudėkite salotas. Patiekite su šilta prancūziška duona.