Lašiša sūrio ir džiūvesėlių patale

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Lašiša kepta, lašiša troškinta, o ar esate ragavę minkštos lašišos, traškiame sūrio patale? Ne? Tuomet nelaukite ir išmėginkite šį receptą! :D

Ingredientai

Lašišos filė gabalėliai
50 g džiūvesėlių
50 g parmezano sūrio
Druska, pipirai, smulkintos petražolės
1 kiaušinis
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Į dubenėlį suberkite džiūvesėlius, sūrį, prieskonius ir žalumynus, išmaišykite.
2
Į kitą indą įmuškite vieną plaktą kiaušinį, jame apvoliokite lašišos filė gabalėlius, tuomet lašišą - į sūrio ir džiūvesėlių mišinį.
3
Dėkite ant kepimo popieriaus, šiek tiek apšlakstykite aliejumi.
4
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min.
5
Patiekite su daržovėmis, virtais ryžiais ar kitaip, kaip mėgstate :)