Padažas: |
25 g sviesto, |
25 g miltų, |
1/2 litro pieno, |
150 g sūrio „Mascarpone“, |
druskos, |
šviežiai maltų baltųjų pipirų, |
2 žiupsneliai muskato žiedų*** |
Įdarui: |
100 g kiaulienos dešros, |
100 g Parmos kumpio, |
1 svogūnas, |
1-2 česnako skiltelės, |
3 šaukštai alyvų aliejaus, |
400 g avienos faršo, |
1,5 šaukšto pomidorų tyrės, |
1/2 litro vištienos arba daržovių sultinio, |
1/4 litro sauso raudonojo vyno, |
1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių, |
1 ryšulėlis petražolių, |
10 lazanijos lakštų (pusfabrikačių), |
sviesto (formai ištepti), |
30 g tarkuoto jauno parmezano. |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.