Maltos mėsos kepsnys su kriaušėmis, aronijomis ir sūriu

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Malonu atsidarius šaldytuvą, jame rasti skanaus , greito ir sveiko užkandžio. Dažnai galima girdėti apie įvairius maisto papildus, priedus ir kitas vingrybes, kurios niekaip neatstos mūsų natūralių sodo gėrybių. Gaminame namuose, žinome, kad turime tirą produktą, o svarbiausiai sveiką.

Ingredientai

300 g triušienos faršo
300 g avienos faršo
50 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
stiklinės aronijų
stiklinės geltonųjų slyvų
2 kriaušių
2 v š. džiūvėsėlių
1 a.š. prieskoninių žolelių
0.5 a.š. tarkuoto imbiero
3 skiltelių česnako
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Paruošiame faršą, sudedame prieskonines žoleles ir prieskonius, mušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius ir viską gerai išminkome. Į kepimo formą dedame pusę paruošto faršo, išklojame pjaustyto sūrio griežinėliais, dedame pjaustytą kriaušę, slyvas be kauliukų ir aronijas. Viską užklojame sūriu ir sudedame likusią mėsą. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki – min. Atvėsiname formoje, išimame ir pjaustome paruoštą mėsos kepsnį. Į stalą teikiame su mūsų daržo marinuotomis daržovėmis. Pirštelius laižysite.