Balto ir pieniško šokolado derinys yra ypatingai skanus šiame marmuriniame sūrio torte. Jis toks geras, kad jūs susimušite dėl paskutinio gabalėlio.
Ingredientai
Ingridientų nėra.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba 140°C su ventiliatoriumi.
2
Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.
3
Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomėt sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite.
4
Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų.
5
Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.
6
Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį.
7
Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.
8
Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami mikserį ar plaktuvą. Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo.
9
Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą.
10
Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Skanaus:)
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.