Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

malta kiauliena: 400 gramų
saldžiosios paprikos: 4-5
kiaušiniai: 1
raudonėlių lapeliai: saujelė
kapotos petražolės: 1 šaukštas
morkos: 2
šviežiai malti pipirai
druska
majonezas: 1 šaukštas
malti džiūvėsėliai: 2
aitrioji paprika: truputėlis
tarkuotas fermentinis sūris: 2 šaukštai
mėgiamas pomidorų padažas: 4-5 šaukštas
aliejus: 1 šaukštas
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia paprikas nuplauname, nupjauname viršų bei pašaliname sėklas.
2
Tuomet morką nuskutame, nuplauname bei ganėtiniai smulkiai sutarkuojame.
3
Tada į maltą mėsą įmaišome raudonėlius, pipirus, aitriąją papriką, druską, džiūvėsėlius, majonezą, sutrakuotas morkas bei kiaušinį. Paprikas šaukštu pripildome paruošta mėsa.
4
Dabar patepame paprikas aliejumi, sudedame į kepimo indą bei kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug - minučių.
5
Baigiant kepti ant paprikų uždedame po šaukštą pomidorų padažo, užberiame sūrio bei dar maždaug minutėms pašauname į karštą orkaitę.
6
Galiausiai patiekiame paprikas pabarstytas petražolėmis.