Pasiruošiame kukulius: imame faršą, į jį dedame pjaustyto svogūno galvą, mušame žalią kiaušinį, beriame žolelių prieskonių (baziliko, petražolių ir kt. ką turite), citrinpipirių, druskos, kardamono.
3
Suformuojame paplotėlį, tada imame išvirtą nuluptą kiaušinį, dedame jį į vidų, kas mėgsta rekomenduoju užpilti sojos - labai tinka. Tada užlopome viską pirščiukais, kad gautųsi kotletas.
4
Į įkaitintą orkaitę, skardą ištepus aliejumi, dedame kotletus. Kas mėgsta, gali kepti keptuvėje, bet orkaitėje geriau.
5
Karts nuo karto pašlakstykit kotletus citrinos sulčių bei aliejaus mišiniu.
6
Valgyti galima su makaronais ir pomidorų tyre, arba su bulvėm ir raugintais agurkėliais.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.