Paprastas, sotus ir skanus patiekalas, kurį kiekvienas sodininkas, ar namų valdos turėtojas ras savo darže. Kitą dalį reikės paieškoti parduotuvėje ar turgelyje.
Ingredientai
3 kg triušio skerdienos
1 kg moliūgo
pusės kopūsto
150g pupelių
2 morkų
svogūno
česnako 2 skiltelių
krapų
petražolių
čili (pagal skonį)
pipirų
druskos
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti
Gaminimo eiga
1
Imame greitpuodį, dedame visą triušienos skerdieną, užpilame vandeniu, kad triušiena būtų apsemta, sudedame mirkytas pupeles, smulkintą česnaką, pagardiname pipiru ir druska. Uždarome puodą ir verdame 35-40 minučių.
2
Tuo tarpu likusias daržoves dedame į virtuvinį kombainą, malame iki vientisos masės – piurė.
3
Pasibaigus virimui, nuoriname greitpuodį, išimame gerai išvirusią triušieną, padedame atvėsti ir į sultinį supilame daržovių piurė.
4
Užkaičiame puodą su sultiniu ir daržovių piurė ant silpnos ugnies kol užvirs.
5
Triušienos mėsą šakutės pagalba nukauliname, ji puikiai išvirusi ir beveik atšokusi, virtuviniu kombainu smulkiai sumalame, supilame į kaitinamą moliūgo, kopūsto pupelių morkų, svogūno piurė.
6
Maišydami kaitiname iki užvirs.
7
Imame dubenėlį, pilame piurė ir į stalą teikiame su gardžia juoda duona.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.