Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais

  • recipe image cover
  • recipe image cover

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais. Radau štai tokį receptuką, išbandžiau-skanu!

Ingredientai

morkų
majonezo
tepamo varškės sūrio
agurkų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
papločiui reikės 300g sutarkuotų smulkia burokine tarka morkų (pas mane buvo 340g) 3 kiaušinių, 5 valg.š. miltų, druskos pagal skonį ir aš dar įdėjau nuo saves 1 valg.š (ne kaupiną) majonezo, bet galit ir nedėt.
2
Viską išmaišyt, dėt ant kepimo popieriaus (patepto aliejum) ir kepti 190° 20-25 min. Atvėsint.
3
Nuimt popierių ir ant tos pusės tept tepamą varškės sūrį arba majonezą, išdėliot plėšytas krabų lazdeles, juostelėm plaustytus agurkus, dar patept majonezu (galima virto kiaušinio-majonezo mišiniu) užbert česnakiuko, krapų ir susukt vyniotinį.
4
Suvyniot į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą nakčiai. Skanaus!