vištienos šlaunelės 1 kg |
svogūnas 1 vnt. |
graikiškas jogurtas 50 g |
pomidorų pasta 1 v.š. |
alyvuogių aliejus 2 v.š. |
česnako skiltelė 2 vnt. |
malta raudonoji saldžioji paprika 1 a.š. |
malti juodieji pipirai 0,5 a.š. |
maltas kuminas 0,25 (1/4) a.š. |
druska 1 v.š. |
- Marinuotiems raudoniems kopūstams: |
mažas raudongūžis kopūstas pusė vanduo 240 ml |
actas (naudojau obuolių) 240 ml druska 1,5 a.š. |
cukrus 0,5 a.š. |
česnako skiltelė 3 vnt. |
- Tzatziki padažui: |
graikiškas jogurtas 200 g |
grietinė 50 g |
česnako skiltelė 1 vnt. |
citrinos sultys pusė arba pagal skonį šviežia mėta (supjaustytų) 0,5 a.š. |
arba pagal skonį krapai (supjaustytų) 0,5 a.š. |
arba pagal skonį vanduo 80 ml |
druska 0,5 a.š. |
ilgavaisis agurkas 1 vnt. |
alyvuogių aliejus 1 v.š. |
- Padažui: |
kečupas 50 g majonezas 50 |
BBQ padažas 1 v.š. |
- Duonelei: |
miltai 450 g arba 3 stiklinės |
druska 1 a.š. |
cukrus žiupsnelis |
kepimo milteliai 7 g arba 1 v.š. |
šiltas pienas 300 ml |
alyvuogių aliejus 80 ml |
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.