Aprašymas
Sekmadieniniai eksperimentai arba VIŠTIENOS UŽTEPĖLĖ (PAŠTETAS)
Kaip jau gal pastebėjot, mėgstu vienu gaminimu pasigaminti bent 2 patiekalus bent 2 dienoms. Ingredientai taip pat lengvai įsimenami - visko po 2. Valgom dviese.
Iš vištienos ketvirčių - sultinys sriubai. Apie sultinį ir sriubą nebesikartosiu, nes jau ne kartą rašiau. Iš sultinio galima pasigaminti bet kokią daržovių, kruopų, pupelių ar makaronų sriubą, padėti į šaldytuvą ir bet kada praalkus pasišildyti.
Šįkart eksperimentavau su iš sultinio išgriebta vištiena.
Su ta vadinama dešra eksperimentuoju, žiūrėsiu, ar sukietės iki ryto. Skonis labai puikus, vyras gal labiau norėtų aštrumo, bet man nuo svogūno ir česnako pakanka, tai ne bėda - pasibarstys atskirai prieskonių, arba kitą kartą pamėginsiu vieną dalį daryti švelnesnę, o kitą dalį su jalapenais. Pigus patiekalas, tinkantis tiek kasdienai, pusryčiams vietoj pirktos dešros, tiek vakarėliams.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.