Aprašymas
Pagaminau ir laukiau... Laukiau 2 dienas, kol šis gražuolis subręs, kol skoniai persipins. Kai pamačiau savo mylimos draugės NerLin virtuvės džiazas gamintą Napoleoną su sviestinės trapios tešlos sausainiais, jau žinojau - tokį sugebėčiau pagaminti ir aš. Kaip tik keliavome pas Neringą į Estiją, tad turėjau progą ir ausyčių nusipirkti (beje, prazonduosiu, kokių sviestinių trapių sausainių yra Norvegijoje). Tuo tarpu ir Vaidė, mūsų šaunioji draugė, šį Napoleoną gamino net 2 kartus - taip jis jai patiko! Vaidės prisakyta, kantriai ir laukiau tas 2 dienas, stengdamasi mažiau landžioti į šaldytuvą, kad velnias į pagundą tortą prapjauti nevestų Ir štai - saldžioji sekmadienio nuodėmė jau ant stalo ir išbandyta!
Negaliu apsakyti, koookio skanumo! Be to, gana greitai pagaminama - juk lakštų kepti nereikia. Vienintelis dalykas, ko reikia - KANTRYBĖ Tad dalinuosi Neringos receptu. Mano forma buvo 21 cm, todėl tortas gavosi aukštesnis. Be to, dėjau 2 sluoksnius miško aviečių drebučių. Puošiau taip pat miško avietėmis, aviečių milteliais ir kokteiline mėta. Nekeptas tortas su plikytu kremu a la "Napoleonas".
Nuo savęs: acetatinės juostos nenaudojau - visus nelygumus uždengė trupiniai. Aptepant tortą kremu, jos tikrai būtinai reikia. Na, tai renkamės pas mane kavos? Vaišinu šiuo nuostabiu tortu.
PALIKTI ATSILIEPIMĄ
El. pašto adresas nebus publikuotas.