Pyragas „Kokosinukas“

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

Kremui:
Grietinė, 0,5 stikl.
Kokoso drožlės, 0,3 stikl.
Cukrus, 1 v.š.
Pagrindui:
Pyrago lakštas, 1 vnt.
Pudingui:
Kiaušiniai, 2 vnt.
Grietinė, 1,5 stikl.
Kokoso pienas, 1,5 stikl.
Kokoso drožlės, 1,3 stikl.
Cukrus, 1 stikl.
Miltai, 0,5 stikl.
Vanilė, 0,5 a.š.
Druska, 0,3 a.š.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sumaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus ir druską didelėje keptuvėje.
2
Išplakti kiaušinius, kokoso pieną ir pudingui skirtą grietinę, viską supilkite į keptuvę.
3
Sumažinkite ugnį iki vidutinio karštumo ir nuolat plakite. Po kelių minučių masė turėtų sutirštėti.
4
Kai masė pasidarys pudingo pavidalo, nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sumaišykite su vanile bei 1,25 stiklinės kokoso drožlių.
5
Gautą masę supilkite ant pyrago lakšto (galima pasigaminti patiems arba įsigyti jau paruoštą) ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
6
Kremui iki standžių putų suplakite 0,5 stiklinės grietinės ir 0,5 šaukšto cukraus.
7
Kremu aptepkite atšalusį pyragą bei apibarstykite pakepintomis kokoso drožlėmis (kokoso drožles kepinti kelias minutes įkaitintoje orkaitėje iki tol, kol gražiai paruduos).