Šakočio “pusbrolis”

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

350 g cukraus,
350 g sviesto,
200 g miltų,
150 g krakmolo,
7 kiaušiniai,
2 šaukštai 30proc. grietinės,
1 šaukštelis van.cukraus.
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įsukti trynius. Miltus sumaišyti su krakmolu ir pamažu įsijoti į sviesto trynių masę.Kiaušinių baltymus išsukti iki standžių putų ir įmaišyti į tešlą. Įmaišyti grietinę.
2
Įkaitinti orkaitę iki ir nustatyti viršaus kepimą.
3
Skardą ištiesti kepimo popieriumi, ištepti sviestu.
4
Paskleisti ant popieriaus keletą šaukštų tešlos ir kepti min. Ant viršaus užpilti dar keletą šaukštų tešlos ir vėl kepti. Taip daryti, kol pasibaigs tešla.