Saldus maskarponės sūrio vyniotinis

Spausdinti

Įvertinimas išsaugotas
Įvertinimas

Aprašymas

Aprašymo nėra.

Ingredientai

cukraus: 80 gramų
sviesto: 80 gramų
vandens: 120 mililitrų
maskarponės sūrio: 80 gramų
miltelinio cukraus: 80 gramų
kokoso drožlių: 80 gramų
kakavos: 2 valgomųjų šaukštų
"Gaidelio" sausainių: 200 gramų
konjako: apie 10 mililitrų
* Paspauskite ant ingrediento kad jį pasirinkti

Gaminimo eiga

1
Pirmiausia sausainius sutriname su trintuve.
2
Tuomet suberiame kakavos miltelius bei labai gerai išmaišome.
3
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų ir supilame konjaką.
4
Tada cukraus sirupą supilame į sausainių - kakavos masę bei užminkome tešlą.
5
Tešla turi būti tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės arba folijos maždaug mm storio stačiakampiu.
6
Po to kambario temperatūros sviestą ištriname su milteliniu cukrumi bei maskarponės sūriu.
7
Suberiame kokoso drožles bei labai gerai išmaišome.
8
Kokosinį įdarą tolygiai užtepame ant vyniotinio pagrindo bei suvyniojame.
9
Galiausiai pyragaitį minučių dedame į šaldymo kamerą, kad šis sustingtų.